Terület előhívó száma ReinhardshagenVáros/település vagy régió:Reinhardshagen
Terület előhívó száma:05544     (+495544)

Ország:

NémetországA 05544 előtag Reinhardshagen körzetszáma. Reinhardshagen Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Reinhardshagen tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Reinhardshagen tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +495544-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +495544 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Reinhardshagen való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00495544 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Reinhardshagen (Németország)