Terület előhívó száma Reichenau im MühlkreisVáros/település vagy régió:Reichenau im Mühlkreis
Terület előhívó száma:7211     (+43 7211)

Ország:

Ausztria


Terület előhívó száma Reichenau im Mühlkreis (Ausztria)


A 7211 előtag Reichenau im Mühlkreis körzetszáma. Reichenau im Mühlkreis Ausztria található. Ha Ön Ausztria kívül tartózkodik, és egy Reichenau im Mühlkreis tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Ausztria országkódja +43, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Reichenau im Mühlkreis tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +43 7211-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +43 7211 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Reichenau im Mühlkreis való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0043 7211 számkombinációt is.
Telefonszám számoló