Terület előhívó száma Recife, Caruaru, Fernando de NoronhaVáros/település vagy régió:Recife, Caruaru, Fernando de Noronha
Terület előhívó száma:81     (+55 81)

Ország:

Brazília


Terület előhívó száma Recife, Caruaru, Fernando de Noronha (Brazília)


A 81 előtag Recife, Caruaru, Fernando de Noronha körzetszáma. Recife, Caruaru, Fernando de Noronha Brazília található. Ha Ön Brazília kívül tartózkodik, és egy Recife, Caruaru, Fernando de Noronha tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Brazília országkódja +55, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Recife, Caruaru, Fernando de Noronha tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +55 81-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +55 81 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Recife, Caruaru, Fernando de Noronha való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0055 81 számkombinációt is.
Telefonszám számoló