Terület előhívó száma Rechenberg-BienenmühleVáros/település vagy régió:Rechenberg-Bienenmühle
Terület előhívó száma:037327     (+4937327)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Rechenberg-Bienenmühle (Németország)


A 037327 előtag Rechenberg-Bienenmühle körzetszáma. Rechenberg-Bienenmühle Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Rechenberg-Bienenmühle tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Rechenberg-Bienenmühle tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +4937327-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +4937327 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Rechenberg-Bienenmühle való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 004937327 számkombinációt is.
Telefonszám számoló