Terület előhívó száma Puducherry, PuducherryVáros/település vagy régió:Puducherry, Puducherry
Terület előhívó száma:413     (+91 413)

Ország:

India


Terület előhívó száma Puducherry, Puducherry (India)


A 413 előtag Puducherry, Puducherry körzetszáma. Puducherry, Puducherry India található. Ha Ön India kívül tartózkodik, és egy Puducherry, Puducherry tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. India országkódja +91, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Puducherry, Puducherry tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +91 413-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +91 413 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Puducherry, Puducherry való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0091 413 számkombinációt is.
Telefonszám számoló