Terület előhívó száma Puchberg am SchneebergVáros/település vagy régió:Puchberg am Schneeberg
Terület előhívó száma:2636     (+43 2636)

Ország:

Ausztria


Terület előhívó száma Puchberg am Schneeberg (Ausztria)


A 2636 előtag Puchberg am Schneeberg körzetszáma. Puchberg am Schneeberg Ausztria található. Ha Ön Ausztria kívül tartózkodik, és egy Puchberg am Schneeberg tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Ausztria országkódja +43, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Puchberg am Schneeberg tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +43 2636-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +43 2636 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Puchberg am Schneeberg való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0043 2636 számkombinációt is.
Telefonszám számoló