Terület előhívó száma Preussisch OldendorfVáros/település vagy régió:Preussisch Oldendorf
Terület előhívó száma:05742     (+495742)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Preussisch Oldendorf (Németország)


A 05742 előtag Preussisch Oldendorf körzetszáma. Preussisch Oldendorf Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Preussisch Oldendorf tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Preussisch Oldendorf tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +495742-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +495742 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Preussisch Oldendorf való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00495742 számkombinációt is.
Telefonszám számoló