Terület előhívó száma Piotrków TrybunalskiVáros/település vagy régió:Piotrków Trybunalski
Terület előhívó száma:44     (+48 44)

Ország:

Lengyelország


Terület előhívó száma Piotrków Trybunalski (Lengyelország)


A 44 előtag Piotrków Trybunalski körzetszáma. Piotrków Trybunalski Lengyelország található. Ha Ön Lengyelország kívül tartózkodik, és egy Piotrków Trybunalski tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Lengyelország országkódja +48, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Piotrków Trybunalski tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +48 44-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +48 44 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Piotrków Trybunalski való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0048 44 számkombinációt is.
Telefonszám számoló