Terület előhívó száma Petrópolis, Volta Redonda, Angra dos ReisVáros/település vagy régió:Petrópolis, Volta Redonda, Angra dos Reis
Terület előhívó száma:24     (+55 24)

Ország:

Brazília


Terület előhívó száma Petrópolis, Volta Redonda, Angra dos Reis (Brazília)


A 24 előtag Petrópolis, Volta Redonda, Angra dos Reis körzetszáma. Petrópolis, Volta Redonda, Angra dos Reis Brazília található. Ha Ön Brazília kívül tartózkodik, és egy Petrópolis, Volta Redonda, Angra dos Reis tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Brazília országkódja +55, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Petrópolis, Volta Redonda, Angra dos Reis tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +55 24-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +55 24 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Petrópolis, Volta Redonda, Angra dos Reis való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0055 24 számkombinációt is.
Telefonszám számoló