Terület előhívó száma Pekanbaru, PelalawanVáros/település vagy régió:Pekanbaru, Pelalawan
Terület előhívó száma:0761     (+62761)

Ország:

Indonézia


Terület előhívó száma Pekanbaru, Pelalawan (Indonézia)


A 0761 előtag Pekanbaru, Pelalawan körzetszáma. Pekanbaru, Pelalawan Indonézia található. Ha Ön Indonézia kívül tartózkodik, és egy Pekanbaru, Pelalawan tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Indonézia országkódja +62, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Pekanbaru, Pelalawan tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +62761-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +62761 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Pekanbaru, Pelalawan való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0062761 számkombinációt is.
Telefonszám számoló