Terület előhívó száma Oshikoto, Otjozondjupa, Kunene (Otjiwarongo, Outjo, Tsumeb, Kombat, Grootfontein)Város/település vagy régió:Oshikoto, Otjozondjupa, Kunene (Otjiwarongo, Outjo, Tsumeb, Kombat, Grootfontein)
Terület előhívó száma:067     (+26467)

Ország:

Namíbia


Terület előhívó száma Oshikoto, Otjozondjupa, Kunene (Otjiwarongo, Outjo, Tsumeb, Kombat, Grootfontein) (Namíbia)


A 067 előtag Oshikoto, Otjozondjupa, Kunene (Otjiwarongo, Outjo, Tsumeb, Kombat, Grootfontein) körzetszáma. Oshikoto, Otjozondjupa, Kunene (Otjiwarongo, Outjo, Tsumeb, Kombat, Grootfontein) Namíbia található. Ha Ön Namíbia kívül tartózkodik, és egy Oshikoto, Otjozondjupa, Kunene (Otjiwarongo, Outjo, Tsumeb, Kombat, Grootfontein) tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Namíbia országkódja +264, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Oshikoto, Otjozondjupa, Kunene (Otjiwarongo, Outjo, Tsumeb, Kombat, Grootfontein) tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +26467-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +26467 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Oshikoto, Otjozondjupa, Kunene (Otjiwarongo, Outjo, Tsumeb, Kombat, Grootfontein) való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0026467 számkombinációt is.
Telefonszám számoló