Terület előhívó száma OregonTerület előhívó száma Oregon (Amerikai Egyesült Államok / USA)


A 458 előtag Oregon körzetszáma. Oregon Amerikai Egyesült Államok / USA található. Ha Ön Amerikai Egyesült Államok / USA kívül tartózkodik, és egy Oregon tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Amerikai Egyesült Államok / USA országkódja +1, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Oregon tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +1 458-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +1 458 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Oregon való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 001 458 számkombinációt is.
Telefonszám számoló