Terület előhívó száma Oldenburg (Oldb)Város/település vagy régió:Oldenburg (Oldb)
Terület előhívó száma:0441     (+49441)

Ország:

NémetországA 0441 előtag Oldenburg (Oldb) körzetszáma. Oldenburg (Oldb) Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Oldenburg (Oldb) tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Oldenburg (Oldb) tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +49441-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +49441 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Oldenburg (Oldb) való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0049441 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Oldenburg (Oldb) (Németország)