Terület előhívó száma OklahomaVáros/település vagy régió:Oklahoma
Terület előhívó száma:405     (+1 405)
539     (+1 539)
580     (+1 580)
918     (+1 918)

Ország:

Amerikai Egyesült Államok / USAA 918 előtag Oklahoma körzetszáma. Oklahoma Amerikai Egyesült Államok / USA található. Ha Ön Amerikai Egyesült Államok / USA kívül tartózkodik, és egy Oklahoma tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Amerikai Egyesült Államok / USA országkódja +1, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Oklahoma tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +1 918-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +1 918 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Oklahoma való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 001 918 számkombinációt is.
Telefonszám számoló