Terület előhívó száma Oberweißbach Thür WaldVáros/település vagy régió:Oberweißbach Thür Wald
Terület előhívó száma:036705     (+4936705)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Oberweißbach Thür Wald (Németország)


A 036705 előtag Oberweißbach Thür Wald körzetszáma. Oberweißbach Thür Wald Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Oberweißbach Thür Wald tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Oberweißbach Thür Wald tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +4936705-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +4936705 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Oberweißbach Thür Wald való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 004936705 számkombinációt is.
Telefonszám számoló