Terület előhívó száma Northwest FranceVáros/település vagy régió:Northwest France
Terület előhívó száma:02     (+332)

Ország:

FranciaországA 02 előtag Northwest France körzetszáma. Northwest France Franciaország található. Ha Ön Franciaország kívül tartózkodik, és egy Northwest France tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Franciaország országkódja +33, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Northwest France tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +332-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +332 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Northwest France való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00332 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Northwest France (Franciaország)