Terület előhívó száma North Tapanuli, Humbang HasundutanVáros/település vagy régió:North Tapanuli, Humbang Hasundutan
Terület előhívó száma:0633     (+62633)

Ország:

Indonézia


Terület előhívó száma North Tapanuli, Humbang Hasundutan (Indonézia)


A 0633 előtag North Tapanuli, Humbang Hasundutan körzetszáma. North Tapanuli, Humbang Hasundutan Indonézia található. Ha Ön Indonézia kívül tartózkodik, és egy North Tapanuli, Humbang Hasundutan tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Indonézia országkódja +62, tehát ha Ön Magyarország van, és egy North Tapanuli, Humbang Hasundutan tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +62633-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +62633 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország North Tapanuli, Humbang Hasundutan való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0062633 számkombinációt is.
Telefonszám számoló