Terület előhívó száma Nordheim v d RhönVáros/település vagy régió:Nordheim v d Rhön
Terület előhívó száma:09779     (+499779)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Nordheim v d Rhön (Németország)


A 09779 előtag Nordheim v d Rhön körzetszáma. Nordheim v d Rhön Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Nordheim v d Rhön tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Nordheim v d Rhön tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +499779-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +499779 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Nordheim v d Rhön való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00499779 számkombinációt is.
Telefonszám számoló