Terület előhívó száma Nivelles (Nijvel), Soignies (Zinnik)Város/település vagy régió:Nivelles (Nijvel), Soignies (Zinnik)
Terület előhívó száma:067     (+3267)

Ország:

Belgium


Terület előhívó száma Nivelles (Nijvel), Soignies (Zinnik) (Belgium)


A 067 előtag Nivelles (Nijvel), Soignies (Zinnik) körzetszáma. Nivelles (Nijvel), Soignies (Zinnik) Belgium található. Ha Ön Belgium kívül tartózkodik, és egy Nivelles (Nijvel), Soignies (Zinnik) tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Belgium országkódja +32, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Nivelles (Nijvel), Soignies (Zinnik) tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +3267-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +3267 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Nivelles (Nijvel), Soignies (Zinnik) való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 003267 számkombinációt is.
Telefonszám számoló