Terület előhívó száma Nieder-SeifersdorfVáros/település vagy régió:Nieder-Seifersdorf
Terület előhívó száma:035827     (+4935827)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Nieder-Seifersdorf (Németország)


A 035827 előtag Nieder-Seifersdorf körzetszáma. Nieder-Seifersdorf Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Nieder-Seifersdorf tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Nieder-Seifersdorf tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +4935827-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +4935827 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Nieder-Seifersdorf való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 004935827 számkombinációt is.
Telefonszám számoló