Terület előhívó száma NhlanganoVáros/település vagy régió:Nhlangano
Terület előhívó száma:2207     (+268 2207)

Ország:

Eswatini (Szváziföld)


Terület előhívó száma Nhlangano (Eswatini (Szváziföld))


A 2207 előtag Nhlangano körzetszáma. Nhlangano Eswatini (Szváziföld) található. Ha Ön Eswatini (Szváziföld) kívül tartózkodik, és egy Nhlangano tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Eswatini (Szváziföld) országkódja +268, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Nhlangano tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +268 2207-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +268 2207 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Nhlangano való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00268 2207 számkombinációt is.
Telefonszám számoló