Terület előhívó száma Neustadt in HolsteinVáros/település vagy régió:Neustadt in Holstein
Terület előhívó száma:04561     (+494561)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Neustadt in Holstein (Németország)


A 04561 előtag Neustadt in Holstein körzetszáma. Neustadt in Holstein Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Neustadt in Holstein tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Neustadt in Holstein tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +494561-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +494561 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Neustadt in Holstein való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00494561 számkombinációt is.
Telefonszám számoló