Terület előhívó száma Neukirchen am GroßvenedigerVáros/település vagy régió:Neukirchen am Großvenediger
Terület előhívó száma:6565     (+43 6565)

Ország:

AusztriaA 6565 előtag Neukirchen am Großvenediger körzetszáma. Neukirchen am Großvenediger Ausztria található. Ha Ön Ausztria kívül tartózkodik, és egy Neukirchen am Großvenediger tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Ausztria országkódja +43, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Neukirchen am Großvenediger tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +43 6565-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +43 6565 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Neukirchen am Großvenediger való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0043 6565 számkombinációt is.
Telefonszám számoló