Terület előhívó száma Neuhofen an der KremsVáros/település vagy régió:Neuhofen an der Krems
Terület előhívó száma:7227     (+43 7227)

Ország:

Ausztria


Terület előhívó száma Neuhofen an der Krems (Ausztria)


A 7227 előtag Neuhofen an der Krems körzetszáma. Neuhofen an der Krems Ausztria található. Ha Ön Ausztria kívül tartózkodik, és egy Neuhofen an der Krems tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Ausztria országkódja +43, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Neuhofen an der Krems tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +43 7227-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +43 7227 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Neuhofen an der Krems való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0043 7227 számkombinációt is.
Telefonszám számoló