Terület előhívó száma Neuenstadt am KocherVáros/település vagy régió:Neuenstadt am Kocher
Terület előhívó száma:07139     (+497139)

Ország:

NémetországA 07139 előtag Neuenstadt am Kocher körzetszáma. Neuenstadt am Kocher Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Neuenstadt am Kocher tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Neuenstadt am Kocher tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +497139-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +497139 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Neuenstadt am Kocher való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00497139 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Neuenstadt am Kocher (Németország)