Terület előhívó száma Neuenkirchen Kr SteinfurtVáros/település vagy régió:Neuenkirchen Kr Steinfurt
Terület előhívó száma:05973     (+495973)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Neuenkirchen Kr Steinfurt (Németország)


A 05973 előtag Neuenkirchen Kr Steinfurt körzetszáma. Neuenkirchen Kr Steinfurt Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Neuenkirchen Kr Steinfurt tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Neuenkirchen Kr Steinfurt tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +495973-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +495973 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Neuenkirchen Kr Steinfurt való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00495973 számkombinációt is.
Telefonszám számoló