Terület előhívó száma Nellore, Andhra PradeshVáros/település vagy régió:Nellore, Andhra Pradesh
Terület előhívó száma:861     (+91 861)

Ország:

India


Terület előhívó száma Nellore, Andhra Pradesh (India)


A 861 előtag Nellore, Andhra Pradesh körzetszáma. Nellore, Andhra Pradesh India található. Ha Ön India kívül tartózkodik, és egy Nellore, Andhra Pradesh tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. India országkódja +91, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Nellore, Andhra Pradesh tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +91 861-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +91 861 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Nellore, Andhra Pradesh való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0091 861 számkombinációt is.
Telefonszám számoló