Terület előhívó száma Murchison, Takaka, MotuekaVáros/település vagy régió:Murchison, Takaka, Motueka
Terület előhívó száma:0352     (+64352)

Ország:

Új-ZélandA 0352 előtag Murchison, Takaka, Motueka körzetszáma. Murchison, Takaka, Motueka Új-Zéland található. Ha Ön Új-Zéland kívül tartózkodik, és egy Murchison, Takaka, Motueka tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Új-Zéland országkódja +64, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Murchison, Takaka, Motueka tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +64352-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +64352 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Murchison, Takaka, Motueka való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0064352 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Murchison, Takaka, Motueka (Új-Zéland)