Terület előhívó száma Mühlhausen MittelfrVáros/település vagy régió:Mühlhausen Mittelfr
Terület előhívó száma:09548     (+499548)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Mühlhausen Mittelfr (Németország)


A 09548 előtag Mühlhausen Mittelfr körzetszáma. Mühlhausen Mittelfr Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Mühlhausen Mittelfr tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Mühlhausen Mittelfr tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +499548-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +499548 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Mühlhausen Mittelfr való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00499548 számkombinációt is.
Telefonszám számoló