Terület előhívó száma Moormerland-OldersumVáros/település vagy régió:Moormerland-Oldersum
Terület előhívó száma:04924     (+494924)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Moormerland-Oldersum (Németország)


A 04924 előtag Moormerland-Oldersum körzetszáma. Moormerland-Oldersum Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Moormerland-Oldersum tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Moormerland-Oldersum tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +494924-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +494924 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Moormerland-Oldersum való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00494924 számkombinációt is.
Telefonszám számoló