Terület előhívó száma Mörfelden-WalldorfVáros/település vagy régió:Mörfelden-Walldorf
Terület előhívó száma:06105     (+496105)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Mörfelden-Walldorf (Németország)


A 06105 előtag Mörfelden-Walldorf körzetszáma. Mörfelden-Walldorf Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Mörfelden-Walldorf tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Mörfelden-Walldorf tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +496105-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +496105 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Mörfelden-Walldorf való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00496105 számkombinációt is.
Telefonszám számoló