Terület előhívó száma Mjölby-Skänninge-BoxholmVáros/település vagy régió:Mjölby-Skänninge-Boxholm
Terület előhívó száma:0142     (+46142)

Ország:

Svédország


Terület előhívó száma Mjölby-Skänninge-Boxholm (Svédország)


A 0142 előtag Mjölby-Skänninge-Boxholm körzetszáma. Mjölby-Skänninge-Boxholm Svédország található. Ha Ön Svédország kívül tartózkodik, és egy Mjölby-Skänninge-Boxholm tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Svédország országkódja +46, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Mjölby-Skänninge-Boxholm tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +46142-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +46142 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Mjölby-Skänninge-Boxholm való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0046142 számkombinációt is.
Telefonszám számoló