Terület előhívó száma Minkush (Minkush)Város/település vagy régió:Minkush (Minkush)
Terület előhívó száma:3559     (+996 3559)

Ország:

Kirgizisztán


Terület előhívó száma Minkush (Minkush) (Kirgizisztán)


A 3559 előtag Minkush (Minkush) körzetszáma. Minkush (Minkush) Kirgizisztán található. Ha Ön Kirgizisztán kívül tartózkodik, és egy Minkush (Minkush) tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Kirgizisztán országkódja +996, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Minkush (Minkush) tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +996 3559-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +996 3559 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Minkush (Minkush) való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00996 3559 számkombinációt is.
Telefonszám számoló