Terület előhívó száma Meyenburg Kr PrignitzVáros/település vagy régió:Meyenburg Kr Prignitz
Terület előhívó száma:033968     (+4933968)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Meyenburg Kr Prignitz (Németország)


A 033968 előtag Meyenburg Kr Prignitz körzetszáma. Meyenburg Kr Prignitz Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Meyenburg Kr Prignitz tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Meyenburg Kr Prignitz tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +4933968-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +4933968 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Meyenburg Kr Prignitz való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 004933968 számkombinációt is.
Telefonszám számoló