Terület előhívó száma Metro, Central Lampung, East LampungVáros/település vagy régió:Metro, Central Lampung, East Lampung
Terület előhívó száma:0725     (+62725)

Ország:

Indonézia


Terület előhívó száma Metro, Central Lampung, East Lampung (Indonézia)


A 0725 előtag Metro, Central Lampung, East Lampung körzetszáma. Metro, Central Lampung, East Lampung Indonézia található. Ha Ön Indonézia kívül tartózkodik, és egy Metro, Central Lampung, East Lampung tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Indonézia országkódja +62, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Metro, Central Lampung, East Lampung tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +62725-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +62725 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Metro, Central Lampung, East Lampung való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0062725 számkombinációt is.
Telefonszám számoló