Terület előhívó száma Market DraytonVáros/település vagy régió:Market Drayton
Terület előhívó száma:01630     (+441630)

Ország:

Egyesült Királyság


Terület előhívó száma Market Drayton (Egyesült Királyság)


A 01630 előtag Market Drayton körzetszáma. Market Drayton Egyesült Királyság található. Ha Ön Egyesült Királyság kívül tartózkodik, és egy Market Drayton tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Egyesült Királyság országkódja +44, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Market Drayton tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +441630-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +441630 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Market Drayton való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00441630 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Market Drayton