Terület előhívó száma Marbach an der DonauVáros/település vagy régió:Marbach an der Donau
Terület előhívó száma:7413     (+43 7413)

Ország:

Ausztria


Terület előhívó száma Marbach an der Donau (Ausztria)


A 7413 előtag Marbach an der Donau körzetszáma. Marbach an der Donau Ausztria található. Ha Ön Ausztria kívül tartózkodik, és egy Marbach an der Donau tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Ausztria országkódja +43, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Marbach an der Donau tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +43 7413-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +43 7413 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Marbach an der Donau való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0043 7413 számkombinációt is.
Telefonszám számoló