Terület előhívó száma Marbach am NeckarVáros/település vagy régió:Marbach am Neckar
Terület előhívó száma:07144     (+497144)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Marbach am Neckar (Németország)


A 07144 előtag Marbach am Neckar körzetszáma. Marbach am Neckar Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Marbach am Neckar tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Marbach am Neckar tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +497144-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +497144 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Marbach am Neckar való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00497144 számkombinációt is.
Telefonszám számoló