Terület előhívó száma Mannersdorf am LeithagebirgeVáros/település vagy régió:Mannersdorf am Leithagebirge
Terület előhívó száma:2168     (+43 2168)

Ország:

Ausztria


Terület előhívó száma Mannersdorf am Leithagebirge (Ausztria)


A 2168 előtag Mannersdorf am Leithagebirge körzetszáma. Mannersdorf am Leithagebirge Ausztria található. Ha Ön Ausztria kívül tartózkodik, és egy Mannersdorf am Leithagebirge tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Ausztria országkódja +43, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Mannersdorf am Leithagebirge tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +43 2168-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +43 2168 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Mannersdorf am Leithagebirge való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0043 2168 számkombinációt is.
Telefonszám számoló