Terület előhívó száma Malsch Kr KarlsruheVáros/település vagy régió:Malsch Kr Karlsruhe
Terület előhívó száma:07246     (+497246)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Malsch Kr Karlsruhe (Németország)


A 07246 előtag Malsch Kr Karlsruhe körzetszáma. Malsch Kr Karlsruhe Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Malsch Kr Karlsruhe tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Malsch Kr Karlsruhe tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +497246-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +497246 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Malsch Kr Karlsruhe való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00497246 számkombinációt is.
Telefonszám számoló