Terület előhívó száma Llanquihue, Chiloé, PalenaVáros/település vagy régió:Llanquihue, Chiloé, Palena
Terület előhívó száma:65     (+56 65)

Ország:

Chile


Terület előhívó száma Llanquihue, Chiloé, Palena (Chile)


A 65 előtag Llanquihue, Chiloé, Palena körzetszáma. Llanquihue, Chiloé, Palena Chile található. Ha Ön Chile kívül tartózkodik, és egy Llanquihue, Chiloé, Palena tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Chile országkódja +56, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Llanquihue, Chiloé, Palena tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +56 65-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +56 65 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Llanquihue, Chiloé, Palena való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0056 65 számkombinációt is.
Telefonszám számoló