Terület előhívó száma Litoral/AnnobónVáros/település vagy régió:Litoral/Annobón
Terület előhívó száma:8     (+240 8)
2     (+240 2)

Ország:

Egyenlítői-GuineaA 2 előtag Litoral/Annobón körzetszáma. Litoral/Annobón Egyenlítői-Guinea található. Ha Ön Egyenlítői-Guinea kívül tartózkodik, és egy Litoral/Annobón tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Egyenlítői-Guinea országkódja +240, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Litoral/Annobón tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +240 2-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +240 2 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Litoral/Annobón való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00240 2 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Litoral/Annobón (Egyenlítői-Guinea)