Terület előhívó száma Lichtenstein SachsVáros/település vagy régió:Lichtenstein Sachs
Terület előhívó száma:037204     (+4937204)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Lichtenstein Sachs (Németország)


A 037204 előtag Lichtenstein Sachs körzetszáma. Lichtenstein Sachs Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Lichtenstein Sachs tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Lichtenstein Sachs tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +4937204-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +4937204 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Lichtenstein Sachs való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 004937204 számkombinációt is.
Telefonszám számoló