Terület előhívó száma Lichtenau MittelfrVáros/település vagy régió:Lichtenau Mittelfr
Terület előhívó száma:09827     (+499827)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Lichtenau Mittelfr (Németország)


A 09827 előtag Lichtenau Mittelfr körzetszáma. Lichtenau Mittelfr Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Lichtenau Mittelfr tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Lichtenau Mittelfr tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +499827-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +499827 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Lichtenau Mittelfr való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00499827 számkombinációt is.
Telefonszám számoló