Terület előhívó száma Lemnos, Agios EfstratiosVáros/település vagy régió:Lemnos, Agios Efstratios
Terület előhívó száma:2254     (+30 2254)

Ország:

Görögország


Terület előhívó száma Lemnos, Agios Efstratios (Görögország)


A 2254 előtag Lemnos, Agios Efstratios körzetszáma. Lemnos, Agios Efstratios Görögország található. Ha Ön Görögország kívül tartózkodik, és egy Lemnos, Agios Efstratios tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Görögország országkódja +30, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Lemnos, Agios Efstratios tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +30 2254-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +30 2254 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Lemnos, Agios Efstratios való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0030 2254 számkombinációt is.
Telefonszám számoló