Terület előhívó száma Lauffen am NeckarVáros/település vagy régió:Lauffen am Neckar
Terület előhívó száma:07133     (+497133)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Lauffen am Neckar (Németország)


A 07133 előtag Lauffen am Neckar körzetszáma. Lauffen am Neckar Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Lauffen am Neckar tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Lauffen am Neckar tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +497133-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +497133 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Lauffen am Neckar való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00497133 számkombinációt is.
Telefonszám számoló