Terület előhívó száma Lassan b WolgastVáros/település vagy régió:Lassan b Wolgast
Terület előhívó száma:038374     (+4938374)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Lassan b Wolgast (Németország)


A 038374 előtag Lassan b Wolgast körzetszáma. Lassan b Wolgast Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Lassan b Wolgast tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Lassan b Wolgast tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +4938374-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +4938374 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Lassan b Wolgast való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 004938374 számkombinációt is.
Telefonszám számoló