Terület előhívó száma Lapland (Lappi / Lappland)Város/település vagy régió:Lapland (Lappi / Lappland)
Terület előhívó száma:016     (+35816)

Ország:

FinnországA 016 előtag Lapland (Lappi / Lappland) körzetszáma. Lapland (Lappi / Lappland) Finnország található. Ha Ön Finnország kívül tartózkodik, és egy Lapland (Lappi / Lappland) tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Finnország országkódja +358, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Lapland (Lappi / Lappland) tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +35816-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +35816 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Lapland (Lappi / Lappland) való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0035816 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Lapland (Lappi / Lappland) (Finnország)