Terület előhívó száma Langsa, East Aceh, Aceh TamiangVáros/település vagy régió:Langsa, East Aceh, Aceh Tamiang
Terület előhívó száma:0641     (+62641)

Ország:

Indonézia


Terület előhívó száma Langsa, East Aceh, Aceh Tamiang (Indonézia)


A 0641 előtag Langsa, East Aceh, Aceh Tamiang körzetszáma. Langsa, East Aceh, Aceh Tamiang Indonézia található. Ha Ön Indonézia kívül tartózkodik, és egy Langsa, East Aceh, Aceh Tamiang tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Indonézia országkódja +62, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Langsa, East Aceh, Aceh Tamiang tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +62641-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +62641 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Langsa, East Aceh, Aceh Tamiang való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0062641 számkombinációt is.
Telefonszám számoló