Terület előhívó száma Krumpendorf am Wörther SeeVáros/település vagy régió:Krumpendorf am Wörther See
Terület előhívó száma:4229     (+43 4229)

Ország:

Ausztria


Terület előhívó száma Krumpendorf am Wörther See (Ausztria)


A 4229 előtag Krumpendorf am Wörther See körzetszáma. Krumpendorf am Wörther See Ausztria található. Ha Ön Ausztria kívül tartózkodik, és egy Krumpendorf am Wörther See tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Ausztria országkódja +43, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Krumpendorf am Wörther See tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +43 4229-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +43 4229 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Krumpendorf am Wörther See való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0043 4229 számkombinációt is.
Telefonszám számoló